BOLU / MERKEZ - İzzet Baysal Halk Eğt.Mer.ve Akşam San.Ok.

İzzet Baysal Halk Eğt.Mer.ve Akşam San.Ok.

Adres
Tabaklar Mahallesi Ali Rıza Tekmen Caddesi no 24 Siteler Cami Karşısı Bolu / Merkez Okul Aile Birliği ZİRAAT BANKASI İBAN NO TR74 0001 0000 5049 5759 3250 01
Vizyon
Türkiye Cumhuriyeti’ni ve ulusunu seven, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, demokratik ve çağdaş yaşamı benimseyen, hoşgörülü ve saygılı, bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olan öğrenmeyi davranış haline getirebilen, öğrenmek için çaba harcayan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilinciyle bilgi çağını yakalayan, müteşebbis, amaçlara ulaşmada gerekli çabayı gösterebilen, yaşam boyu eğitim anlayışı ile değişen dünya ve gelişen teknolojiye uyum sağlayan, hayatın her bölümünün güzelliğine ve önemine inanan, kendine güvenen, kendisiyle ve toplumla barışık yaşayabilen, mesleki, sosyal ve kültürel eğitimde; herkese her zaman ihtiyaç duyduğu alanda eğitimin verildiği bir kurum olmak.
Misyon
“Her Zaman, Her Yerde Eğitim”, Halk eğitimi anlayışımızla bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, çevresi ile etkili iletişim kuran, sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi davranış haline getiren, öğrenmek için çaba harcayan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, bilgi çağını yakalayan, bilgi ve teknoloji toplumu olmaktır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Kalorifer (Kömür)
ADSL (1 Mbit)
0 - Lojman bulunmamaktadır.
İl Merkezinde